Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru tine si prietenilor tai

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
13 pareri

Cupoane pentru Aqua Day Spa - Targu Mures

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Brand
Targu Mures
Cod produs
C9-1000
Out Of stock
Descriere
Aqua Day Spa

Bulevardul 1 Decembrie 1918 250, Targu Mures 540447

Tel. : 0730 000 999 / office@aqua-day-spa.ro

PISCINA

Cu o lungime de 20 m si o latime de 10 m, piscina va ofera posibilitatea de a va racori in timpul arsitei innabusitoare a verii, dar si de a va mentine conditia fizica prin inot, in orice anotimp.

Datorita tavanului si a peretilor mobili confectionati din sticla, pe timpul verii veti beneficia de circulatia libera a aerului, iar in timpul iernii de o temperatura reconfortanta. Peretii de sticla va vor permite sa admirati natura, iar cu ajutorul tavanului veti trai momente de neuitat in timpul ploilor de toamna, a ninsorilor din timpul iernii dar si relaxarea pe care o ofera cerul instelat. Aflandu-se la etajul 4 al complexului, veti avea parte de intimitatea de care sunteti privat la stranduri sau piscine.

Pentru a va putea relaxa dupa inot, la capatul bazinului se gasesc 8 paturi hidro. Pentru siguranta dumnevoastra echipa de intretinere a piscinei testeaza zilnc apa din bazin.

PLAJA

Pentru un maxim de confort, in imediata apropiere a piscinei, se afla o plaja cu o suprafata de 1000 de mp, mobilata cu cel mai nou si luxos mobilier, care cuprinde 130 de sezlonguri, baldachine si balansoare. Personalul calificat va va rasfata cu bauturi racoritoare, cocktail-uri si gustari preparate la fast-food-ul complexului.

Pentru intimitatea dumneavoastra plaja se afla la etajul 4 al complexului, avand astfel posibilitatea de a admira natura din jurul complexului BUSINESS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura